Jeti-ikkuna®

Vanha, korjauskelpoinen puuikkuna muunnetaan nykyaikaiseksi puualumiini-ikkunaksi ekologisesti ja kustannuksia säästäen. Vaihtotoimenpide on nopea ja siisti.

Miksi valita Jeti-ikkuna®

 • Vältetään ylikorjaamista - säästetään toimivia rakenteita, luontoa ja rahaa
 • Parannetaan energiatehokkuutta
 • Vesi- ja pölytiivis rakenne
 • Paras vaihtoehto auringonsuojaikkunaksi
 • Viimeistelty kokonaisuus - kestää jopa koko rakennuksen elinkaaren
 • Aidosti ekologinen ikkunasaneeraus

 

 

TuotteetKorjauskohteet

Saneeraamme taloyhtiöitä, toimistorakennuksia ja suojeltuja rakennuksia.

Jeti-ikkunan avulla tilaaja välttää ylikorjaamista

Korjaustapa valitaan aina tilanteen ja kuntokartoituksen tulosten perusteella. Kantavana ajatuksena on uusia ikkunoista vain ne osat, jotka ovat uusimisen tarpeessa. Käyttöön jäävä vanha rakenne kunnostetaan toimivaksi ja tiiviiksi. Tämä on kestävän kehityksen mukaista elinkaariajattelua ja remontin kustannukset ovat selkeästi edullisemmat verrattuna kokonaan uusiin ikkunoihin.

Nopea ikkunaremontti

Vaihtotoimenpide on hyvin nopea ja siisti. Ei aiheuta haittaa asumiselle ja rakennuksen muulle käytölle - huoneistokohtainen remontti saadaan valmiiksi yleensä yhden päivän aikana.

Rapatuissa julkisivuissa ikkunanvaihdon aiheuttamat pielivauriot voidaan välttää. Monissa rakennuksissa verhouslevyt - sisällä tai ulkona - ovat kiinnitetty ikkunakarmiin. Jeti-ikkuna® -asennuksissa se ei vaikuta mitenkään.

Lisäosat

Uudet vesipellitykset vastapelteineen kuuluvat lähes aina toteutukseen. Hyönteisverkolla varustetut tuuletus-säleiköt ja paneloinnin suojaavat välipellit sisällytetään usein toimitukseen.

Työvaiheet

 1. Selvitetään ikkunoiden kunto ja korjaustarve.
 2. Määritetään lämmön- ja ääneneristävyyden tavoitetasot sekä mahdollisen auringonsuojauksen ja uusien korvausilmareittien tarve.
 3. Suunnitellaan toteutustapa tehtyjen määritysten mukaan.
 4. Suunnitellaan entiseen rakenteeseen kohdistuvat huolto- ja korjaustyöt.
 5. Työ toteutetaan ”avaimet käteen -toimituksena".
 6. Takuuaika alkaa työn luovutuksen jälkeen.

Lopputulos

Menetelmä tuottaa teknisesti korkeatasoisen lopputuloksen ja antaa samat ominaisuudet kuin uusilta ikkunoilta on lupa odottaa. Jeti-ikkunalla uudistetun ikkunakokonaisuuden ominaisuudet täyttävät ikkunastandardin SFS 3304 vaativimmat luokitukset.

Jeti-ikkunan perusominaisuuksia ovat täydellinen sateenpitävyys, talon ikäinen rakenne ja minimaalinen huollon tarve. Ikkunan ominaisuuksia voidaan kulloisenkin tarpeen mukaan korostaa lasityypin valinnalla ja asennustapaa muuttamalla.

Jeti-ikkuna sopeutuu eri aikakausien julkisivuihin. Sen mittasuhteet noudattavat tarkasti olemassa olevien puuikknoiden mittasuhteita ja vanha ulkoasu voidaan toistaa uudessa ulkopinnassa erilaisia jako- ja koristepienoja käyttäen.

Takuu

Jeti-ikkunalle annetaan kymmenen (10) vuoden takuu.

Jeti-menetelmä